Tjenester

Nybygg

Har du en tomt og ønsker å bygge nytt? Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen tømrerfaget, og stiller som totalleverandør innen nybygg.

Tilbygg

Trenger du mer plass hjemme, eller vil du kanskje bygge en garasje? Dette kan vi hjelpe deg med. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Rehabilitering

Ønsker du å rehabilitere din bolig? Når man skal rehabilitere et bygg er det viktig at alt blir utført i henhold til alle byggeforskrifter. Dette kan vi hjelpe deg med.

Betongarbeid

Vi har arbeidere som har lang erfaring innen muring og betong. Vi utfører grunn- og betongarbeider innen gulvstøp, grunnmur, forskaling m.m.

Stillasutleie

Vi tilbyr utleie av Jamax stillas-system. Stillaset er lettmontert, og fraktes på stillashenger. Vi er behjelpelig med frakt og montering. 

Trykktest / tetthetskontroll

Bygd ny bolig, men mangler trykktest? Vi hjelper deg gjerne. Vi utfører trykktest av alle nye boliger. Kontakt oss for et godt tilbud.

Trenger du en av våre tjenester?

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle